Veel gestelde vragen

Hebben jullie ook onderhoudscontracten

Ja, wij bieden onderhoudscontracten aan van CV-ketels, Airconditioners, Vloerverwarming, Boilers en Ventilatiesystemen. U kunt alle informatie, zoals de kosten, de duur, voorwaarden enz. hierover terugvinden op onze website.

Wat houdt de spoedservice in

Indien u haastige spoed heeft, zoals bij een water of gas lekkage, zullen wij trachten binnen 1 uur bij u ter plaatsen te zijn. Wij zijn hiervoor 24/7 bereikbaar.

Wat kan ik zelf doen, als ik een CV-ketel storing heb

Controleer de CV-ketel, kijk of u een storingscode kunt zien op het display. Onthoud of noteer de storingscode. Controleer of de radiatoren warm worden en u warm water heeft. Controleer de waterdruk, deze dient tussen de 1,5 en 1,8 bar te staan, is deze lager dan moet u de ketel bijvullen. U kunt eventueel de CV-ketel met de resetknop 1x resetten. Indien na het resetten de storing aanhoudt, neem dan contact met ons op. Wij adviseren u nooit meer dan 1x te resetten. Als u de storingscode bij de hand heeft, met het merk en type CV-ketel, kunnen wij u sneller van dienst zijn.

Wanneer is mijn CV-ketel aan vervanging toe

Afhankelijk van uw woonsituatie, de leeftijd van uw huidige cv-ketel en de juiste energiezuinige werking van het toestel kan het raadzaam zijn om de aanschaf van een nieuwe CV-ketel te overwegen.

Wanneer uw huidige cv-ketel door ons wordt onderhouden kan de servicemonteur u bij een onderhoudsbeurt informatie verstrekken over de te verwachten levensduur van uw cv-ketel. Wordt uw cv-ketel door de servicemonteur goedgekeurd, dan kunt u ervan uitgaan dat het toestel nog goed functioneert en dat vervanging niet nodig is. Wanneer de monteur beoordeelt dat het toestel niet meer in goede staat verkeert, dan is het raadzaam een nieuw toestel te overwegen. Dat geldt zeker wanneer er gevaarlijke of risicovolle situatie rondom cv-ketel worden vastgesteld. De meeste cv-ketels gaan doorgaans minimaal twaalf jaar mee. Wij adviseren om voor cv-ketels met een leeftijd van 12 jaar of ouder vervanging te overwegen.

Waarom zou ik gebruik maken van een gratis adviesgesprek bij de aanschaf van een nieuwe CV-ketel

Het aanschaffen van de juiste CV-ketel is bepalend voor uw energieverbruik en uw wooncomfort de komende jaren. Onze adviseur heeft de technische kennis om in uw woning te bekijken welke CV-ketel het beste aansluit bij uw wensen. En omdat wij op geen enkele manier verbonden zijn aan een fabrikant of CVketel merk, ontvangt u altijd een objectief advies. Samen met u stelt onze adviseur een offerte op die helemaal aansluit bij uw wensen. Zo bent u jarenlang verzekerd van een CV-ketel die precies bij uw wensen en eisen aansluit.

Wanneer is mijn CV-ketel aan onderhoud toe en is dit noodzakelijk

Wij raden u aan 1x per jaar een onderhoud aan uw CV-ketel te laten plaatsvinden. Dit is voor de efficiente werking van het toestel, hiermee bespaart u naast energiekosten ook eventuele reparaties. U verlengt hiermee dus de levensduur van uw CV-ketel.

Nog een belangrijker punt waarom wij jaarlijks onderhoud aanraden, bij een onderhoud worden diverse metingen gedaan, en alles opnieuw afgesteld. Indien tijdens de metingen blijkt dat er bijvoorbeeld een koolmonoxide lekkage is, heeft dit ernstige gevolgen voor uw hele huishouding. Hier wilt u zeker bijtijds bij zijn en verhelpen, wees daarom verstandig en laat uw CV-ketel elk jaar onderhouden.