Reviews klanten

Reviews klanten

Strong Testimonials formulier indiening spinner.

Verplicht veld

Uw Email komt niet op de website
0 characters out of 500
beoordeling velden

Netjes geïnstalleerd, goed meegedacht met en tijdens plaatsing.
Misschien niet de aller-aller goedkoopste (maar dat WIL je eigenlijk ook niet) service is prima en dat is meer waard!
Ook “de zooi” na afloop is keurig opgeruimd.. we hoefden niet eens “nog even” de stofzuiger te pakken. Dat hebben we wel eens anders mee gemaakt!
Keurig bedrijf, zou het iedereen aanbevelen!

Ingrid

Super bedankt jongens

Jannes

Vandaag ketel geplaatst, netjes gemonteerd de monteurs hebben de tijd genomen om alles uit te leggen, een prettige ervaring al met al.

Bert krimpen

nadat wij na een probleem hadden gehad met een ander bedrijf zijn we snel en netjes geholpen.
binnen 5 dagen heeft allroundklimaattechniek ervoor kunnen zorgen dat er een nieuwe combi ketel bij ons gemonteerd werd.
uitgevoerd door twee nette monteurs en netjes achtergelaten.
kunnen andere een voorbeeld aan nemen. Geplaatst :7-11-22

A. Van gesselen

Goede leverancier ! Denkt met je mee om tot de beste manier te komen om je ruimtes te koelen. Professionele installateur, wordt netjes gewerkt. We hebben 3 binnenunits en 1 buitenunit, ziet er ook gewoon goed uit, geen storende grote bakken aan de muur. Units werken snel en stil wordt heerlijk koel binnen

Ben

“Monteur thuis op bezoek gehad,probleem opgelost.Maak een goede indruk.”

C.w.j Telder

Alles goed geregeld en volgens afspraak, EN DE MONTEURS WAREN GEWELDIG, netjes correct, en ruimde alle rommel netjes op. SUPER?

H. Dijkermans

Altijd snel geholpen, met vriendelijke service, bij het jaarlijks onderhoud en goede reparaties ook aan gaskachels.

Ellen Ten Cate

Dit bedrijf is aanrader wij zijn keurig correct geholpen met plaatsing van nieuwe CV ketel duidelijk vakmensen

Stolk

Top ! Snel , netjes en correct kan niks anders zeggen.

Marjolein

Allround-klimaattechniek heeft voor ons 2 aircos geplaatst met 1 buiten unit. Alles volgens afspraak en super strak. Echte vakmannen en de aircos doen het perfect. Geen rotzooi alleen A kwalitieit
Super gedaan voor jou meer dan 10 sterren

Jeffrey.h

Netjes afgeleverd en geïnstalleerd in deze bijzondere tijd. Goede vakman. Zonder vragen een makkelijk bijvulpunt gecreëerd
Bedankt nogmaals.

Leontien

Deze jongeman heeft kennis van zaken. Denkt met je mee. Heeft mijn probleem met de vloerverwarming dezelfde middag nog weten op te lossen. Mijn dank is groot!

David kroon

Vandaag weer gebruik gemaakt van de geweldige service en deskundigheid van Michael een hoge klasse van klantgerichtheid.

Piet Timmerman

slecht zonder het probleem op te lossen
voor een paar minuten het uurtarief moeten betalen

Oswald Janga

Prima ervaring met allround-klimaattechniek precies op de afgesproken tijd kwamen 2 aardige en nette monteurs Bas en Marco de CV ketel plaatsen. Ook de snelle levering was top. We hebben een Remeha Tzerra ace 39C CW5 laten plaatsen de 1e ervaring is goed zelfs warm water beneden en in de douche op het zelfde moment.

Diana herwig

Zeer ervaren vakmensen met een goede service. Uiterst klantvriendelijk en houden zich keurig aan de gemaakte afspraken. Ze hebben goed werk geleverd en alles netjes afgewerkt en achtergelaten. De oude verwarmingsketel gratis afgevoerd. Daarnaast financieel zeer aantrekkelijk. Een echte aanrader!

Ron uit Amsterdam

Snelle goede service. Ontsteking van kachel was niet meer goed en stotterde. Ik heb gebeld, werd vriendelijk te woord gestaan en vroeg de volgende ochtend stond er iemand voor de deur en was de onsteker binnen 30 minuten vervangenen.

Jacob

Prima bedrijf! Komt afspraken na!!

Jasper van der steen

23-07-2020 is hier op de camping in onze stacaravan een prachtige airco geïnstalleerd door monteur Michael en dat is zeer vakkundig en in overleg met mij gedaan. Eerst samen overleggen en dan onze ideeën delen en pas daarna ging Michael aan de slag. Na installatie nog even goed en duidelijk een korte uitleg over de werking kortom ik ben meer dan tevreden.

De Groot

Goede verkoper die alles duidelijk heeft uitgelegd en ook een sociale kerel was. Installatie kon al snel ingepland worden. Enthousiaste en betrokken installateurs die de klus snel uitgevoerd hebben. Fijn dat ze een hoop zaken uitlegde en mij betrokken bij enkele keuzes die ze moesten maken. Ook alles mooi opgeruimd na installatie ben zeer tevreden over de warmtepomp heerlijk warm in huis

Sabin

Waarde

Erg tevreden over de vakmensen van allround-klimaatechniek. Ze zijn goed bereikbaar, reageren snel, erg vriendelijk en werken heel netjes en professioneel. Al vele jaren goede ervaringen met Michael van allround-klimaattechniek. Als je een mooie en goede airco nodig hebt, kun je dat met een gerust hart aan hen overlaten.

Dansschool Almere

Tevreden over contact, datum van levering mooi op tijd, fijne installateur en prima prijs! Stille ketel en fijne warmte. Tot nu zeer tevreden

Geert van lost

picco bello werk en levering. Goede afspraaken?

Arnald steiger

qniaMTRNoSWh

JEioumlBKxCz

Warmtepomp geleverd en geinstalleerd. Uitstekende begeleiding in het hele proces. Komen afspraken heel goed na.?

K.bakker

Net een nieuwbouwhuis gekocht. Woon er krap 4 maanden, springt er afgelopen zondag een slang van één van de radiatoren van de zolderkamer. Niemand te bereiken. Na het 4’e telefoontje eindelijk een bedrijf gevonden en waren er binnen 10 min. Stukje slang opnieuw aangedraaid en binnen 60 min klaar. Super bedankt voor de service. Een dikke 10!!

Van der kroon

Een zeer vakkundig bedrijf. Na het huisbezoek om de mogelijkheden te bespreken volgde de offerte en de installatie op korte termijn .
De medewerkers waren vriendelijk en werkten heel netjes. Goede uitleg gekregen over de airco .
Ik raad iedereen dit bedrijf aan .
bedankt voor je advies !

Jacob

mybjjn

🎁 Get free iPhone 14 Pro Max: http://1088.it/uploads/go.php hs=8b5eaa11366d4931d7c1f3762852b8f6* 🎁

Snelle service, houd zich aan afspraken en goede communicatie! Ik heb weer een warm huis.

Joëlle Hoogdorp

Afgelopen maart (2023) contact gezocht voor ketelonderhoud. Een uur later werd ik al terug gebeld en een afspraak voor de volgende dag gemaakt. Michael keurde onze ketel goed met de mededeling dat er wel binnen een jaar een flexibele buis getrokken zou moeten worden van garage naar dak. Door de snelle service en het fijne contact twijfelden we in oktober geen moment om dit door allround te laten doen. Helaas is het tot op heden niet gelukt opnieuw contact met het bedrijf te krijgen.

Angelique de Vogel

Heel goed en professioneel geholpen door de telefoon,snel en netjes alles geregeld en geleverd volgens afspraak.
Zeker een aanrader voor particulier en zakelijke klant,zeer tevreden.
Een bedrijf waar je nog echte service krijgt,top!!!

Jacobs

IN November 2022 gezien dat er water op zolder lag. Bleek, dat het dak op zeer veel plaats lek of mogelijkheid tot inregenen had. De heer Severin gevraagd dit te repareren. Echter door zeer slechte weersomstandigheden kon volledige reparatie niet direct gebeuren, wel dak zodanig gedicht dat er geen lekkages meer waren.regelmatige controle tussentijds en nu volledig dicht tegen zeer goede prijs en 15 jaar garantie.
Mijn vertrouwen volledig waar gemaakt .super

Mevrouw K.Peters-Buhler

Cv ketel vervangen, vlotte probleemloze installatie, zonder dat ik hoefde te vragen waterkraan geplaatst voor bijvullen Cv

Dassie muller

Wij werden, na een melding van een storing accuraat en snel geholpen. Correcte en aardig. Monteur was ook vriendelijk en heeft netjes gewerkt. Zeer tevreden

Borenstein.j

stkxdh

Hello World! https://racetrack.top/go/hezwgobsmq5dinbw?hs=8b5eaa11366d4931d7c1f3762852b8f6&

GquCDIymwFoipZ

rqzLjsBAawNFPvX

Mijn cv installatie al jarenlang naar tevredenheid in onderhoud bij de firma allround-klimaattechniek. Vandaag melding gedaan van een waterlekkage in mijn cv ketel, ik schrok daar best van, maar Michael heeft het probleem in no time vakkundig opgelost. Ben uiterst tevreden over deze snelle vakkundige service!!! Michael bedankt!!!

D. Van winkel

Stipt, helemaal volgens offerte en afspraak, goed en snel advies. Apparaat prima. Alles netjes afgewerkt. Absoluut aan te bevelen.

Carla de haan

Vriendelijke monteur marco probleem met warmtepomp snel opgelost

D.knaap

Super service, snel & goed! Professionele uitleg van het probleem en snelle repartie

Marion van Hengevelde

Fijne service, helemaal goed!

Els

Onze ketel is deze week vervangen door allround-klimattechnieken dat is ons prima bevallen. Duidelijk bestelproces en je kunt gelijk een afspraak in plannen. Ook de installatie zelf verliep vlot en alles werd netjes uitgelegd.
Super tevreden

Max Hiekens

Zeer snelle service na storing in ketel.
Vriendelijke monteur en nadat ik m koffie had geschonken nog een paar goede tips gekregen. Topper

Liz

Ik heb inmiddels al 5 jaar een door alround-klimaattechniek geïnstalleerde airco en alles werkt nog naar behoren en heb in al die tijd geen noemenswaardig onderhoud gehad. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.
Binnenkort gaan we voor nog een airco voor onze huiskamer met warmtepomp tot snel mannen

Ingrid Lobbes

Michael levert precies zoals je verwacht.
Op de zaak perfect onderhoud. En zojuist een fantastische installatie in ons huis afgeleverd. Zijn team werkt netjes en schoon, vooral dat laatste is zeker geen gegeven in de branche!

Marco

Ze konden gelukkig snel een nieuwe ketel plaatsen. Ik had gebeld de monteur belde snel terug .en de volgende dag .kwam de monteur met ketel en gelijk geplaats heel fijn

A Huisman

Prima en snelle service. Allround klimaattechniek is echt een aanrader.
Oude gasboiler had het begeven op vrijdag en de maandag na het weekend vervangen voor een elektrische boiler.
Keurig werk geleverd en zeer klantvriendelijk

Kees

C. Overbeek

qniaMTRNoSWh

JEioumlBKxCz

Prima bedrijf, nieuwe cv ketel was snel en deugdelijk geplaatst. Alles netjes achter gelaten en zeer vriendelijke medewerkers.
Top.

Cor Timmer

Zeer tevreden over bezoek monteur.
Vriendelijk en heeft onderhoud goed uitgevoerd.

A.g.j

Op 23-10-2020 vrijdags ketel kapot zat ik omhoog kreeg die avond een heel huis vol visite, dezelfde avond ketel tijdelijk gemaakt en had snel een andere ketel nodig allround-klimaattechniek geregeld afgelopen woensdag werd de ketel geplaatst keurig netjes zonder enige problemen, kosten van de reparatie netjes verrekend voor zover mogelijk.

In 1 woord top gewerkt mannen marco en Michael ( mess. zit er nog promotie voor jullie in) 🙂

John trig

Wat een geweldig bedrijf komt afspraken goed na en levert top werk. Heb mijn cv ketel en het totale leiding werk met rookafvoer op het dak laten vervangen. Ziet er geweldig uit en alles werk naar behoren.
De twee vakmannen waren erg vriendelijk en heel meegaand.
nogmaals bedankt voor het snelle handelen.

Stefan hagen

Betrouwbaar bedrijf met vlotte, servicegerichte monteurs.
Helaas waren ze een uur te laat daarom 4 sterren

Denis

Gewoon goed niets op aan te merken blijf zo doorgaan

Bernadette

Vannochtend had ik een storing aan mijn ketel, geen warm water en de kachel deed het niet. Gelijk gebeld met jullie vriendelijke medewerkster en zij zorgde ervoor dat de monteur dezelfde ochtend nog kon langkomen. Een net zo vriendelijke monteur had de storing gelukkig snel verholpen en heeft gelijk een onderhoud gedaan. Nogmaals mijn dank voor de snelle service!

K. Dekker

uitstekend werk verricht Ben er erg blij mee Alles verricht vlgns afspraak voor iedereen aan te bevelen

Van Barneveld

Sinds wij onze 2 airco’s hebben aangeschaft in de slaapkamers slapen we veel beter, in de zomer hebben we hem vaak ook de hele nacht aan en in het voor- en najaar doen we hem een uurtje aan voor het slapen gaan. Je stapt in ’n fris bed en je voelt je veel gezonder. En onze zoon kan veel beter zijn huiswerk doen. Als het warm is in de zomer hebben we hem ook vaak de hele dag aan staan met de slaapkamer deur open zodat de koele lucht naar beneden kan zakken. Ja we zijn bijzonder blij.

Joke en Bert

Vandaag de monteurs langs geweest voor een nieuwe ketel te monteren ze waren zeer vriendelijk zelfs toen mijn kinderen nogal vervellend aan het klieren waren bleven ze rustig en zeer meegaand alle oude spullen zijn netjes opgeruimd en meegenomen

Kim Huizing

Medewerker was supersnel aanwezig en heeft klus supersnel geklaard

Hans van der Heijden

Ik heb op 4 januari de reparatie van mijn CV-set aangevraagd en iemand kwam en vertelde me dat ik 540 euro moest betalen om de twee onderdelen te vervangen.Ik vroeg hem of het niet beter was om de hele CV-ketel te veranderen en hij zei nee omdat de rest helemaal gezond is. Maar vandaag, 17 januari, had ik weer een soortgelijk probleem en hij kwam en zei dat ik weer 420 moet betalen om een ​​ander onderdeel te vervangen en er is geen garantie dat het goed zal werken.

Maryam Salmanpoor

Buitengewoon verrast door Michael en zijn collega!

Wat een prettige en professionele kerels! En wat een super airco’s van Mitsubishi. Heerlijk om te zien dat er nog meer bedrijven zijn die ‘net zo in de wedstrijd zitten’ zoals dat wij dit doen.

Met plezier zal ik bij mijn relaties dit bedrijf/deze mannen aanbevelen!!

Gert van Lunteren / Harderwijk

Gert van Lunteren Assurantiën BV

Afgelopen zomer ging op de zaak onze oude airco kapot. Binnen een week was het mogelijk om door allround Klimaattechniek het te vervangen. In één 1 dag hebben ze de buiten en binnen unit geplaatst. Werken met het beste apparatuur en makkelijk in gebruik. Heel fijn 10 jaar garantie met een onderhoudscontract. Echt een aanrader.

Silva

De intergas ketel is netjes geplaatst, aardige jongens, goede uitleg.
Afspraken werden nagekomen en op tijd

Conny van hees

De storing was snel verholpen!
Heb weer warm water en verwarming!
Dankjewel Michel voor de snelle service!

John

Zeer betrouwbaar, gemaakte afspraken zijn zeer goed nagekomen, airco is heel efficiënt geplaatst en alles werd keurig opgeruimd achtergelaten. Een paar weken na installatie informeert het bedrijf telefonisch of alles naar wens is verlopen.

Meer dan top 10 sterren

Maria van hengelen

Van de 4 opgevraagde offertes heeft alleen allround-klimaattechniek persoonlijk contact gezocht en door een bezoek aan huis is een definitieve offerte opgesteld. Dat noem ik nog eens service op maat! Ook de prijs was in vergelijking met andere aanbiedingen zeer gunstig. Van de monteur nog een goed advies gehad voor wat betreft de plaatsing op het balkon van ons appartement. Trefwoorden voor allround-klimaattechniek zijn wat ons betreft: deskundigheid en kwaliteit.

Van de haan

Had geen warm water op oudjaars avond. Heb om omstreeks 15.00 uur gebeld de monteur was er om 16.00 uur gewoon geweldig.
Bedankt allround-klimaattechniek

P. Louwers

Vorige week een spoedstoring gemeld bij allround-klimaatechniek ivm een gas lekkage.
Ze kwamen dezelfde dag nog langs en toen bleek dat ik een nieuwe CV ketel nodig had dit werd dezelfde dag nog geregeld en de volgende werd de nieuwe CV ketel geplaatst.
De monteurs hebben heel erg netjes gewerkt.
Complimenten voor de medewerkers .
En ook de vriendelijke dames van Kantoor.

Astrid de goede

Super blij met mijn nieuwe cv ketel! De 2 monteurs hebben net werk afgeleverd. Het is lekker snel warm in huis en ik heb een heerlijke waterdruk bij mijn douche. Ik zal jullie zeker aanraden!!!

M. Janssen

Zeer tevreden en super service. houden zich keurig aan de gemaakte afspraken. goed uitleg gehad , de monteur die weet waar die mee bezig is , binnen 1,5 uur oude CV weg en nieuwe geplaats , Ze hebben goed werk geleverd en netjes afgewerkt . prijzen zijn zeer aantrekkelijk vergelijken met andere aanbieders . Een echte aanrader!?

Karin klappers

We kregen op woensdag de sleutel en in de middag kwam Michael langs om een offerte te maken voor een complete cv installatie in de flat. Dat deed hij ter plekke, was heel redelijk qua prijs en toen ik accoord ging bleek hij meteen de dag erna te kunnen starten! Wat schuiven in zijn schema en twee dagen later was alles geregeld. Dat is echt ongelofelijk. Prima werk, netjes afgewerkt, wat dingen extra gedaan (zonder te berekenen): ventilatie in de badkamer, naden gekit. Ik ben supertevred

Hanneke vos

Ben zeer tevreden met de nieuwe verwarmingsketel .
Nu komt het de afvoer kanalen zijn afgekeurd er is iemand geweest die mij verlinkt heeft bij de Vve bestuur mijn antwoord is geweest noodweer aan de installateur voordat iets gebeurde dat de kanalen zijn afgekeurd
Hoe kunnen jullie mij helpen

H Vos

GquCDIymwFoipZ

rqzLjsBAawNFPvX

Zeer tevreden

Ben bij met het aanschaffen van de Airconditioning met warmtepomp
Ze hebben vakkundig gewerkt en alles netjes opgeruimd en meegenomen een dikke duim jongens

J. Hazel

Vandaag heeft allround- klimmaattechniek 2 Daikin airco binnenunits en 1 buitenunit geplaatst. Er is zeer professioneel gewerkt, monteurs kwamen met goede oplossingen in goed overleg met ons en alles is netjes schoon achter gelaten. Prijs-kwaliteit verhouding was ook goed en binnen één dag geplaatst. Een echte

Martijn van wendell

Michael is een bevlogen professional die, naast plezier in het oplossen van problemen, ook meedenkt met zijn klanten en goed en gedegen advies geeft.
Weet bij vloerverwarmingen waarover hij praat.
Ons probleem was snel opgelost en met de warmtebeeldcamera was het bewijs ook snel geleverd.
Als u problemen hebt met uw (vloer)verwarming, niet gaan lopen middelen maar allround-klimaattechniek bellen.

Edward

Boven alles professioneel leergierig en constant respectvol, vriendelijk en betrouwbaar in de omgang. Afspraak is afspraak. Hard werkend met hoge eisen aan de uitvoering. Prijs kwaliteit verhouding prima. Goed gehumeurd ook als het zwaar tegen zit.
Creatief en flexibel meedenkend als oorspronkelijk plan niet kon. Deskundig met de laatste techniek en nieuw allerlaatste materiaal. Warm water boiler van 150 liter en heerlijk warm airco-huis is voortreffelijk, pracht afwerking onovertroffen !

Arthur van Putten

Mike kwam om aan onze CV ketel onderhoud te werken. Hij was heel professioneel, houdt goed contact en is zeer vriendelijk! Ook is de prijs- kwaliteit heel top, wij zijn zeer tevreden!

Paul Brandenburg

Zeer goede ervaring. Michael heeft de installatie van een (hybride)warmtepomp gerealiseerd en top werk geleverd. Komen afspraken na, zijn vriendelijk en de installatie is zeer netjes en professioneel uitgevoerd. De afwerking is uitstekend, leidingen zijn strak gemonteerd en alle details zijn nagelopen. Na het werk hebben ze alles opgeruimd en netjes achter gelaten. Zijn niet te beroerd om extra tijd en energie te investeren voor de afwerking en om alles goed in te regelen.

Leo van engelen

Vanaf begin tot einde alles helder en duidelijk. Installateurs waren super aardig en keiharde werkers, klus van 2,5 dag in 2 dagen met overwerk weten te klaren!! Geen geklaag, keihard door willen werken voor de klant. Top service!

23-03-2022

H. Vreeman

De firma allround-k reageerde snel op mijn verzoek om een airconditioning te komen plaatsen. Er werd dezelfde avond nog een tekening en offerte gestuurd, waardoor er duidelijkheid was over wat er zou gebeuren. De plaatsing gebeurde netjes en snel. allround-klimaattechniek werkt professioneel en het personeel is vriendelijk. We hebben erg veel plezier van de geplaatste split unit. De zolder is aangenaam van temperatuur en dankzij het stille apparaat is daar slapen nu erg aangenaam.

Bob

We zijn nu – na 2 jaar – nog steeds ontzettend blij met onze Mitsubishi airco. Bij dit bedrijf werken echte vakmensen, ze zijn servicegericht en zeer klantvriendelijk.
Als ze bij je werken ruimen ze na afloop alles keurig op.
Wij bevelen allround-klimaattechniek. en het plaatsen van airco van harte aan, met name met het steeds maar weer warmer worden door verandering van het klimaat in Nederland. 🙂 🙂

Sanne

Duidelijk advies met passende offerte. Na opdracht in overleg een datum gekozen voor uitvoering. De uitvoering werd zeer netjes en professioneel uitgevoerd met aandacht voor onze wensen en voorkeuren. Ondanks het boren door een betonmuur werd de slaapkamer weer keurig opgeleverd.

Van der zaal

wij zijn heel goed geholpen door BAS en zijn collega Michael.
wij zijn keurig en correct geholpen met de plaatsing en uitleg van nieuwe CV ketel Remeha Tzerra ace 39C CW5.
Ze gingen niet eerder weg voordat alles naar hun zin was .
Absoluut een aanrader.
Thanks mannen.

jur prikkel

We had the worst experience with this company . They send a guy Bas to fix our CV kettle. He was not able to fix it and also did not provide any solution. We called their offic many times but no one was sent to help us. I would never recommend such unprofessional company.

Mayank

Ze hebben in maart twee airco,s geplaatst. Een boven in de slaapkamer en een in de huiskamer. Het verliep allemaal heel soepel en ze ruimden alles op. Het gebruik is makkelijk en ook op afstand te doen. Ik heb het al als verwarming en airco gebruikt. Ben zeer tevreden.Kan ze zeer aanbevelen.

Marcel

Goed gereedschap is het halve werk…. Dat geldt vooral voor dit soort specialistische werkzaamheden! Geen geknoei, gewoon goed aangepakt en het probleem is vakkundig verholpen.

Arend

Top bedrijf, goede service en kwaliteit.
Op woensdag avond bellen de ketel is kapot en op donderdag ochtend is er contact opgenomen en is er meteen een nieuwe ketel geplaatst en aangesloten.
Alles netjes achtergelaten, vriendelijk en hardwerkend personeel.

Daisy

Bedankt voor de goede hulp! Top werk afgeleverd, wij zijn er super blij mee! Harde werkers en ook nog eens gezellige monteurs!

Joustra

Desbetreffende vakman, was zeer vriendelijk en nam zelfs de tijd om met mij in gesprek te gaan tijdens zijn werkzaamheden.

Van de Galliërs

De monteurs van u zijn vakmensen en leveren prima onderhoud uit.
De tijdsplanning laat te wensen over.
Afspraak was tussen 12.30 uur en 15.00 uur, de monteur kwam pas om15.25. Dit moet de volgende keer beter.

Van den Veer