Over ons

Wie zijn wij

Allround-klimaattechniek is een professioneel bedrijf met vakkundige monteurs. Wij draaien al ruim 20 jaar mee in de branche en groeien nog steeds uit tot een groter bedrijf. Inmiddels bieden we meerdere diverse diensten aan op het gebied van loodgieterswerkzaamheden en klimaattechniek.

Onze monteurs zijn zeer goed opgeleid zodat ze met alle merken CV ketels, Airconditioners, Sanitair, Vloerverwarming, Ventilatie en Boilers raad weten. Zij volgen regelmatig opfriscursussen of cursussen over nieuwe modellen of mogelijkheden. Het investeren in onze monteurs, geeft u de beste monteurs en ons trouwe en tevreden klanten. Wij hebben onze monteurs geselecteerd op vakmanschap, klantvriendelijkheid, efficiëntie en betrouwbaarheid. Deze kenmerken kunt u van al onze monteurs verwachten.

Transparant en betrouwbaar bedrijf

Allround-klimaattechniek werkt met een vaste inzichtelijke prijslijst. Zo weten al onze klanten van te voren waar ze aan toe zijn en krijgen ze geen onaangename verrassingen achteraf. Transparantie voor de klant vinden wij zeer belangrijk. Het is dan ook niet voor niks, dat wij een grote vaste klanten kring hebben opgebouwd. Wij leveren al onze werkzaamheden met garantie af aan de klant. Verder bieden wij gratis advies per telefoon, mail, maar ook bij u thuis. Een extra service die u niks kost en tot niks verplicht.

Wij bieden diverse onderhoudscontracten aan, die behalve korting op het onderhoud nog veel meer voordeel geven aan de klant. Een trouwe klant hoort immers beloond te worden.

Bereikbaarheid

Allround-klimaattechniek is 7 dagen per week, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar. Een volledige bereikbaarheid voor onze klanten, met een spoedservice voor de noodgevallen. Wij zijn er trots op dat minimaal 90 procent van de bij ons gemelde storingen tijdens werkdagen binnen 24 uur door onze gemotiveerde en deskundige monteurs worden verholpen.

Heeft u een vraag, opmerking, klacht of compliment?
U kunt altijd contact met ons opnemen.

Contact