Sanitair

Wat kunnen wij voor u betekenen

  • Installatie van sanitair
  • Aanleggen of verleggen van waterleidingen
  • Aansluiten en installatie van douche, bad, toilet, wastafels en kranen
  • Repareren of vervangen van sanitair
  • Nieuwe badkamer volledig installeren en afwerken
  • Badkamer renoveren
  • Tegelwerk aanbrengen en afwerken
  • Epoxy vloeren maken

Sanitair

Wilt u uw sanitair laten vervangen of heeft u problemen met uw sanitair? Schade aan uw sanitair moet zo snel mogelijk gerepareerd worden. Wanneer een scheur of een ander probleem niet verholpen wordt, kan het onder andere leiden tot lekkages. Een loodgieter kan een reparatie aan uw sanitair uitvoeren. Of het nu gaat om een scheur in uw bad, een lekkende kraan of een breuk in het glas van uw douchecabine. Een kras, scheur of een deuk kan snel en onzichtbaar voor u herstelt en gerepareerd worden. U kunt een loodgieter ook inschakelen om waterleidingen en sifons te repareren of te vervangen. Onze loodgieters en installateurs zijn echte vakmannen en kunnen u hierbij helpen.

 

Renovatie van uw badkamer

Is uw badkamer veroudert en droomt u over een prachtige badkamer met een ligbad of een inloopdouche? Door een badkamerrenovatie uit te laten voeren kunt u ook uw droombadkamer realiseren. Wij kunnen u ook helpen met advies en bij het ontwerp van de badkamer. Wij raden aan om te zorgen voor voldoende ventilatie, te kiezen voor sanitair met lange levensduur en een praktische inrichting. De installateur zorgt ervoor dat uw douche, toilet, wastafels en ligbad professioneel geïnstalleerd worden, dat de leidingen goed aansluiten en dat alles netjes wordt afgewerkt. Onze loodgieters zijn ook professionals met tegelen en epoxy vloeren en kunnen zo de mooiste badkamer voor u maken. Onze loodgieters werken van a tot z alles voor u af, zo hoeft u niet meerdere bedrijven of vakmannen in te schakelen. Wij zullen u voorzien van deskundige informatie en advies op het gebied van renovatie en installatie van uw sanitair. De renovatie van uw badkamer kan u flink wat kosten. Allround-klimaattechniek staat voor kwaliteit tegen een scherpe prijs! Om u zo goed mogelijk voor te bereiden adviseren wij u een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen via het contactformulier.

badkamer installatie

Douche

U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor de installatie, onderhoud of reparatie aan uw douche. Een standaard douche bestaat uit een douchekop met kraan, water aan en afvoer en meestal een douchebak en douchecabine. Een inloopdouche is echter ook één van de mogelijkheden. De douche wordt dan afgescheiden van de rest van de badkamer door een (glazen)wand. U heeft geen deuren meer en de vloer loopt door in de douche. De waterafvoer in een douche gaat via een douchegoot (deze manier wordt vaak gebruikt bij een inloopdouche) of een doucheputje. Een loodgieter kan de douchegoot voor u plaatsen, de installatie van de douchecabine en de kraan uitvoeren en een douchekraan vervangen.

Bad

Wilt u ook even heerlijk ontspannen in bad? Door het plaatsen van een comfortabel ligbad in uw badkamer is dat mogelijk. Een bad van plaatstaal, acryl (kunststof) of gietijzer behoort tot de mogelijkheden. U installateur kan u meer vertellen over het materiaal en welk soort ligbad voor u geschikt is. Natuurlijk zijn er ook nog allerlei extra’s mogelijk, zoals een whirlpoolfunctie, verlichting in de badkuip en een kraan met watervaleffect. Bent u niet zo goed ter been? Dan is de installatie van een inloopbad erg geschikt voor u. Met een deurtje opent en sluit u het bad, dit maakt het instappen erg eenvoudig. U kunt een vrijstaand bad plaatsen, maar ook een bad laten inbouwen.


Toilet

Naast de installatie van uw douchecabine of ligbad, kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor de installatie van de wc. Het is van belang dat de installatie van uw sanitair op een vakkundige wijze gebeurt. Wij bieden de mogelijkheid tot de installatie van verscheidene vormen van de wc, zoals een staand toilet of wandtoilet, urinoir of een volledig ingebouwd toilet, bij ons is alles mogelijk. De installatie van het sanitair gebeurt op deskundige wijze, en wij geven daarbij de garantie dat zowel het product als de installatie een lange levensduur kennen. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar voor reparaties of het verhelpen van lekkages.


Wastafel

Allround-klimaattechniek kan voor u een enkele of dubbele wastafel aansluiten. Het vernieuwen van uw wastafel kan heel klein zijn, door alleen het plaatsen van een nieuwe. U kunt echter ook denken aan het verwerken van de wastafel in een badkamermeubel met spiegel en speciale verlichting. Een kleine aanpassing in sanitair, die leidt tot een compleet ander gevoel wanneer u de badkamer binnenloopt. Wanneer u een badkamerrenovatie laat uitvoeren is de wastafel misschien niet het eerste waar u aan denkt, toch kan een enkele of dubbele wastafel al zorgen voor een hele andere aanblik van uw badkamer. Heeft u een kleine badkamer? Dan kunt u ook een ondiepe wastafel laten plaatsen, zo heeft u direct wat meer ruimte.


Badkamermeubels

Badkamermeubels maken niet alleen uw badkamer helemaal af qua inrichting, maar zorgen ook voor de nodige opbergruimte. Handdoeken, washandjes, shampoo en elektrische apparaten, alles moet een plekje krijgen in uw badkamer. U kunt het netjes opbergen in badkamermeubels. De wastafel kunt u plaatsen op of in een meubel en er zijn ook hele smalle badkamermeubels als u wat minder ruimte heeft. Uw loodgieter kan u helpen met het ontwerp van uw badkamer en advies geven over de keuze voor de badkamermeubels. Daarnaast kan hij ze uiteraard voor u plaatsen op de juiste hoogte en wordt alles netjes afgewerkt.

Kranen

Heeft u het gevoel dat er weinig water uit uw douchkraan komt? Dan kan het nodig zijn om de kraan in de douchecabine te vernieuwen. Door ouderdom, kalkaanslag of een ander probleem kan er minder water uit uw douchekraan komen. Heeft u nog een ouderwetse mengkraan in uw douche? Voor meer gemak en veiligheid, kan onze installateur een thermostaatkraan voor u aansluiten. Voor de wastafels worden vaak mengkranen of ééngreepskranen gebruikt. Met een ouderwetse mengkraan moet u met beide kranen de temperatuur regelen, wat gevaar met te heet water kan geven. Met een ééngreepskraan kunt u de temperatuur regelen met één hendel, wel zo makkelijk. Kiest u voor een thermostaatkraan, dan draait u simpel naar de juiste graden met 1 hand. Bij de meeste kranen zit tegenwoordig ook een hittebeveiliger, zo kan de kraan niet heter dan 38 graden zonder een soort kinderslot handeling. Heel fijn en vooral veilig met kleine kinderen. De installateur kan u meer vertellen over kranen en welke geschikt zijn voor u.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wanneer u geïnteresseerd bent in de installatie of renovatie van uw nieuwe badkamer. Ons nodig heeft voor een reparatie of andere vragen heeft, dan kunt u contact met ons opnemen. Na het invullen van het contactformulier ontvangt u van ons een gratis en vrijblijvende offerte en advies. Wij hebben geruime ervaring op het gebied van sanitair en garanderen de hoogste kwaliteit en professionaliteit. Uiteraard krijgt u garantie op ons afgeleverde werk. Onze loodgieters en installateurs geven u daarnaast deskundig advies over merken. Wilt u besparen op het sanitair, wij hebben diverse opties voor goedkoop sanitair voor u.