Lekkage   

Er zijn weinig dingen zo vervelend als een lekkage. Een lekkage kan zeer frustrerend zijn, zeker als het werkelijke probleem niet zo snel gevonden kan worden. Lang niet alle lekkages bestaan immers uit een lek waarbij het water letterlijk naar buiten gutst. Een lekkage begint vaak heel erg klein en wordt steeds erger.

Een kleine kwetsbaarheid in de dakbedekking, een waterleiding die na verloop van tijd scheurtjes begint te vertonen of een gaslek. Uiteindelijk ontstaat er steeds meer schade en kunnen er vochtplekken ontstaan, kan behang los gaan laten en kan schimmelgroei een bijkomend gevolg zijn. Gevaarlijker is natuurlijk een gaslek, daar wil je zo snel mogelijk bij zijn. Daarom is het zaak om ook kleine lekkages snel te laten verhelpen. Wanneer de hoeveelheid weglekkend water of gas maar klein is, is het ook des te lastiger om de bron ervan te ontdekken. Gelukkig zijn daar onze loodgieters van Allround-klimaattechniek die u kunnen helpen met de lekkage en de bron zo snel mogelijk kunnen vinden.

Wij werken met een vaste prijslijst, zodat u nooit voor een onaangename verassing komt te staan. Heeft u met spoed een loodgieter nodig, wij zijn 24/7 bereikbaar voor spoedklussen. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.