Storingen en reparaties       

Wij doen alles op het gebied van storingen en reparaties aan CV ketels. Een eenvoudige storing verhelpen, tot diverse onderdelen vervangen. Onze monteurs zijn bekend met alle storingscodes, van alle merken CV ketels. Een storing hebben wij door onze kennis zeer snel opgelost voor u.

Als wij voor een storing of reparatie bij u komen, zullen wij allereerst inspecteren wat er aan de hand is en hoe we dit kunnen oplossen. Na de inspectie zullen wij met u bespreken wat er nodig is om uw CV ketel zo snel mogelijk weer te herstellen. Uiteraard zullen we indien er onderdelen vervangen moeten worden, eerst de kosten met u bespreken. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent.

Merendeel is een kleine reparatie voldoende om uw CV ketel weer direct werkend te krijgen. Onze monteurs hebben de meeste onderdelen bij zich, of kunnen hier zeer snel aankomen. Wanneer de CV ketel een grote reparatie nodig heeft, zullen we adviseren of dit haalbaar en verstandig is gelet op de leeftijd en staat van uw CV ketel.  Soms kunnen de kosten van de onderdelen bij een grote reparatie zo oplopen, dat het de moeite niet meer waard is. Op deze manier van werken, weet u altijd waar u aan toe bent, denken we met u mee en geven we u de beste adviezen.

Op onze prijslijst ziet u een overzicht van de kosten.
Wilt u zo snel mogelijk een monteur voor uw CV ketel, neem contact met ons op.