Onderhoud en contract 

Voordelen van onderhoud aan uw CV ketel

  • Geen zorgen over uw CV ketel
  • Juiste afstellingen voor minder gasverbruik
  • Lagere energierekening
  • Hogere rendement
  • Voorkomt de meeste storingen
  • Voorkomt onnodige reparaties
  • Voorkomt lekkages in de CV ketel
  • Voorkomt koolstofmonoxide vergiftiging
  • Verhoogd de brandveiligheid
  • Langere levensduur van uw CV ketel

Onderhoud van uw CV ketel is heel belangrijk. Dankzij jaarlijks onderhoud bespaart u niet alleen behoorlijk op uw stookkosten, de CV ketel gaat langer mee, u voorkomt storingen en onnodige reparaties. Een CV ketel gaat namelijk altijd kapot wanneer u hem nodig hebt en het niet verwacht. Er is niets vervelender dan dat midden in de winter de CV ketel het begeeft. Niemand zit te wachten op een koud huis of een koude douche na een lange dag.

Een goed onderhouden CV ketel laat u veel minder snel in de steek, is veilig, werkt zuiniger en gaat langer mee. Maak daarom vandaag nog een afspraak met onze CV ketel onderhoud experts.

Wij doen zowel éénmalige onderhoud aan CV ketels, maar u kunt ook een voordelig onderhoudscontract bij ons afnemen. De kosten kunt u onderaan de pagina vinden. Met een onderhoudscontract komen wij 1x per jaar een grondig onderhoud plegen. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over een veilige, schone werking en de juiste afstelling van uw CV ketel. Wij zullen u als het weer tijd is voor onderhoud benaderen om een afspraak in te plannen, die u het beste uitkomt.

Ontstaat er onverhoopt toch een storing? Onze monteurs staan 365 dagen per jaar klaar om snel en adequaat te handelen. Klanten met een onderhoudscontract krijgen altijd voorrang, kunnen rekenen op een 24 uurs spoedservice en krijgen korting op het onderhoud, onderdelen of een nieuwe CV ketel installatie.

Voorkom koolmonoxidevergiftiging!

Door slecht onderhoud aan de CV installatie en te weinig ventilatie ontstaat er een hoog risico op koolmonoxidevergiftiging en brand. De laatste jaren hebben steeds meer mensen hiermee te maken gehad. Het is zeer slecht voor de gezondheid van mens en dier en kan zelfs een dodelijke afloop hebben. Voorkom daarom vergiftiging en zorg voor brandveiligheid met een jaarlijks vakkundig CV ketel onderhoud. Wij vertellen u graag meer over de veiligheid en hoe u onveiligheid voorkomt.

Wat houdt een onderhoudsbeurt precies in?

Uw CV ketel wordt tijdens een onderhoudsbeurt grondig nagekeken. De monteur verricht diverse metingen om de waarden te controleren van koolmonoxide, koolstofdioxide en zuurstof. Alle branders worden gereinigd en nagekeken. De regelapparatuur, brander druk en gastoestel worden gecontroleerd en indien nodig opnieuw afgesteld voor een veilige en efficiënte werking van uw CV ketel. De waterdruk wordt nagekeken en indien nodig voor u bijgevuld. Het expansievat en het overstortventiel worden gecontroleerd. Uw rookgasafvoer en ventilatievoorzieningen worden gecontroleerd.

Na het onderhoud krijgt u van de monteur een digitaal overzicht van het uitgevoerde onderhoud, die u dient te ondertekenen. Mocht de monteur gebreken ondervinden aan onderdelen of het toestel algemeen, wordt u hiervan direct op de hoogte gesteld.

Indien de gebreken onder de garantie vallen, zal de monteur deze direct voor u verhelpen. Vallen de gebreken buiten de garantie van het toestel, dan zal de monteur een kostenoverzicht en advies met u bespreken. Met uw toestemming zal de monteur direct of in zeer kort termijn, indien er een onderdeel of toestel niet direct op voorraad is, het voor u vervangen. Mocht er na een onderhoudsbeurt alsnog een storing of defect optreden, die buiten de garantie valt, valt dit buiten onze service van uw onderhoudscontract.

Op onze prijslijst ziet u een overzicht van de kosten.
Wilt u een onderhoudscontract of een onderhoudsbeurt inplannen, neem contact met ons op.

Bel ons direct