Onderhoud contracten en Reparaties cv ketels Flevoland

0320-337771 

0362340210

Voordelen van onderhoud aan uw CV ketel

 • Geen zorgen over uw CV ketel
 • Juiste afstellingen voor minder gasverbruik
 • Lagere energierekening
 • Hogere rendement
 • Voorkomt de meeste storingen
 • Voorkomt onnodige reparaties
 • Voorkomt lekkages in de CV ketel
 • Voorkomt koolstofmonoxide vergiftiging
 • Verhoogd de brandveiligheid
 • Langere levensduur van uw CV ketel

Onderhoud van uw CV ketel is heel belangrijk. Dankzij jaarlijks onderhoud bespaart u niet alleen behoorlijk op uw stookkosten, de CV ketel gaat langer mee, u voorkomt storingen en onnodige reparaties. Een CV ketel gaat namelijk altijd kapot wanneer u hem nodig hebt en het niet verwacht. Er is niets vervelender dan dat midden in de winter de CV ketel het begeeft. Niemand zit te wachten op een koud huis of een koude douche na een lange dag.

Een goed onderhouden CV ketel laat u veel minder snel in de steek, is veilig, werkt zuiniger en gaat langer mee. Maak daarom vandaag nog een afspraak met onze CV ketel onderhoud experts.

Wij doen zowel éénmalige onderhoud aan CV ketels, maar u kunt ook een voordelig onderhoudscontract bij ons afnemen. De kosten kunt u onderaan de pagina vinden. Met een onderhoudscontract komen wij 1x per jaar een grondig onderhoud plegen. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over een veilige, schone werking en de juiste afstelling van uw CV ketel. Wij zullen u als het weer tijd is voor onderhoud benaderen om een afspraak in te plannen, die u het beste uitkomt.

Ontstaat er onverhoopt toch een storing? Onze monteurs staan 365 dagen per jaar klaar om snel en adequaat te handelen. Klanten met een onderhoudscontract krijgen altijd voorrang, kunnen rekenen op een 24 uurs spoedservice en krijgen korting op het onderhoud, onderdelen of een nieuwe CV ketel installatie.

Voorkom koolmonoxidevergiftiging!

Door slecht onderhoud aan de CV installatie en te weinig ventilatie ontstaat er een hoog risico op koolmonoxidevergiftiging en brand. De laatste jaren hebben steeds meer mensen hiermee te maken gehad. Het is zeer slecht voor de gezondheid van mens en dier en kan zelfs een dodelijke afloop hebben. Voorkom daarom vergiftiging en zorg voor brandveiligheid met een jaarlijks vakkundig CV ketel onderhoud. Wij vertellen u graag meer over de veiligheid en hoe u onveiligheid voorkomt.

Wat houdt een onderhoudsbeurt precies in?

Uw CV ketel wordt tijdens een onderhoudsbeurt grondig nagekeken. De monteur verricht diverse metingen om de waarden te controleren van koolmonoxide, koolstofdioxide en zuurstof. Alle branders worden gereinigd en nagekeken. De regelapparatuur, brander druk en gastoestel worden gecontroleerd en indien nodig opnieuw afgesteld voor een veilige en efficiënte werking van uw CV ketel. De waterdruk wordt nagekeken en indien nodig voor u bijgevuld. Het expansievat en het overstortventiel worden gecontroleerd. Uw rookgasafvoer en ventilatievoorzieningen worden gecontroleerd.

Na het onderhoud krijgt u van de monteur een digitaal overzicht van het uitgevoerde onderhoud, die u dient te ondertekenen. Mocht de monteur gebreken ondervinden aan onderdelen of het toestel algemeen, wordt u hiervan direct op de hoogte gesteld.

Indien de gebreken onder de garantie vallen, zal de monteur deze direct voor u verhelpen. Vallen de gebreken buiten de garantie van het toestel, dan zal de monteur een kostenoverzicht en advies met u bespreken. Met uw toestemming zal de monteur direct of in zeer kort termijn, indien er een onderdeel of toestel niet direct op voorraad is, het voor u vervangen. Mocht er na een onderhoudsbeurt alsnog een storing of defect optreden, die buiten de garantie valt, valt dit buiten onze service van uw onderhoudscontract.

Allround klimaattechniek doet onderhoud en het oplossen van storingen aan alle merken cv-ketels. Staat uw merk cv-ketel er niet bij? Dan kunt u alsnog een onderhoudscontract afsluiten via onderstaand formulier.

Atag CV ketel loodgieter haarlem

Valliant cv ketel loodgieter Amsterdam Haarlem
Remeha cv-ketel Amsterdam verstoppingen Haarlem
Nefit cv-ketel Amsterdam Haarlem Hoofdorp Badhoevedorp
ithodaalderop cv-ketel Ontstoppingen amsterdam haarlem hoofdorp
Intergas cv-ketel onderhoud Haarlem
Bosch cv-ketel amsterdam loodgieter haarlem
Awb cv-ketel amsterdam loodgieter haarlem

 

CV ketel storing en reparatie in Flevoland

Wat doet een CV ketel?

‘De cv-ketel is grotendeels bepalend voor het aangenaam wonen’

Een cv-ketel (centrale verwarmingsketel ) vormt de basis van het verwarmingssysteem in uw huis. De cv-ketel zorgt voor een comfortabele temperatuur in de woning en maakt het gebruik van warm water mogelijk.

storing aan uw CV ketel
Cv-ketel storing? Snelle reparatie door Installatiebedrijf van Schaik uit Zeewolde
Douchen en afwassen met koud water, een verwarming die niet aanslaat op koude dagen…

Een zeer vervelende situatie waarin u zich plotseling bevindt, vrijwel altijd op een ongelegen moment. Gelukkig weet allround-klimaatechniek daar altijd raad mee! Op basis van de vele jaren ervaring.

De meest voorkomende CV ketel storingen

 

 • radiator wordt niet warm: De verwarming in het huis slaat niet of nauwelijks aan
 • De cv-ketel maakt (ongebruikelijke) geluiden
 • Het warme water doet het niet of er zijn schommelingen in de temperatuur van het water
 • Het huis warmt wel op, maar er komt geen warm water uit de kraan
 • Er komen ongebruikelijke geuren uit de cv-ketel

Wat gaat er mis als uw verwarming of het warm water ineens niet meer werkt?

 

Geen warm water? Veelvoorkomende oorzaken en oplossingen

 

De mogelijke onderliggende oorzaken waardoor een cv-ketel niet meer (optimaal) werkt kan erg verschillen per situatie. Enkele mogelijke oorzaken die allround-klimaattechniek  veel voorbij zien komen zijn:

CV Ketel storing  door uitval van stroom:

Het kan zijn dat de cv-ketel tijdelijk geen stroom heeft gehad, waardoor er een storing is ontstaan in de ketel. Deze storing kan verholpen worden door de cv-ketel te resetten.

Een onderdeel van de CV Ketel is verouderd, versleten of defect:

Het is mogelijk dat een onderdeel van de cv-ketel verouderd, versleten of defect is. Zo kan er bijvoorbeeld te weinig water in de installatie zitten, roest zijn gegroeid in het apparaat of zitten er gaatjes of scheuren in bepaalde onderdelen. Per situatie bekijkt allround-klimaattechniek wat er precies nodig is om u met spoed weer te voorzien van het gemak van uw cv-ketel.

Lucht in de radiator:

Wanneer er lucht in de radiator komt, wordt enkel de onderkant warm. De verwarming werkt wel, maar de radiator dient ontlucht te worden.

Alarm van de CV ketel gaat af:

Wanneer het alarm van uw cv-ketel afgaat, is de kans groot dat het een waarschuwing is voor mogelijk gevaar als gevolg van de storing.

Kapotte waterleidingen:

Wanneer het in de winter vriest is het mogelijk dat er, door de kou, scheuren in de waterleidingen ontstaan. Zodra het weer warmer wordt, ontdooit het water en kunnen de scheuren in de leidingen voor lekkages zorgen. Naast de waterschade kunnen de scheuren ook effect hebben op de werking van de cv-ketel.

Heeft u vragen over deze informatie?
Wij kunnen u hier meer over vertellen.

Lelystad Telefoon: 0320-337771

Almere Telefoon: 036-2340210

CV-ketel onderhoud | ESNW

 

Checklist: Wat kan ik zelf doen om CV ketel storing te verhelpen?

Bij een storing in uw cv-ketel is een snelle, effectieve oplossing gewenst.

Wat kunt u zelf doen om deze storing te verhelpen?

Staat er stroom op het stopcontact van de CV Ketel?

U kunt het stopcontact eventueel testen door er een stekker van een ander apparaat in te steken (bijv. een tafellampje)

Is er sprake van een stroomstoring?

Bij de uitval van stroom kan de cv-ketel in de war raken. Kijk in de meterkast of de stoppen nog omhoog staan en of de aardlekschakelaar nog aan is

Staan de radiatoren open?

Zo nee, draai aan de knoppen in de richten van het plusje.

Staat de thermostaat goed ingesteld?

Zo nee, zet deze op de hoogte van het gewenste temperatuur.

Werkt de thermostaat niet?

Als de thermostaat niet werkt, wordt er geen signaal doorgegeven aan de cv-ketel. Wellicht dient de batterij van de thermostaat vervangen te worden.

Staat de gaskraan open?

Is de gaskraan open gedraaid?

Is er een storingsmelding te zien op het display van de CV Ketel?

Geeft het display van de cv-ketel een storing aan? Je kunt gemakkelijk opzoeken welke storing de cv-ketel aangeeft in de handleiding. Deze kun je digitaal vaak makkelijk vinden door het merk en de type van de cv-ketel online op te zoeken.

Is de waterdruk hoog genoeg?

Kijk op de meter wat de hoogte is van de waterdruk. Deze dient normaliter tussen de 1,5 en 2 bar te liggen.

Moet de verwarmingsketel gereset worden?

Wanneer alle bovenstaande punten in orde zijn, kan het zijn dat de ketel opnieuw opgestart moet worden. Dit kan door op de reset knop te drukken. In een aantal gevallen is de storing daar al mee verholpen. Houdt u er rekening mee dat de cv-ketel niet vaker dan 1 maal gereset mag worden bij een storing, dat kan schade aan uw cv-ketel geven.

CV KETEL REPARATIE IN LELYSTAD EN ALMERE

Allround-klimaattechniek lost uw probleem snel en effectief op.

Onze monteurs hebben veel kennis en ervaring, werken zeer effectief en zorgen ervoor dat uw cv-ketel storing  snel is opgelost.

CV KETEL ONDERHOUD IN LELYSTAD EN ALMERE

De ervaring leert dat niet, of slecht, onderhouden cv-ketels vaak te maken krijgen met storingen of helemaal stoppen met functioneren. Door de cv-ketel te onderhouden wordt de levensduur van de cv-ketel verlengd en voorkomt u ook hogere kosten bij grotere, noodzakelijke reparaties. Bovendien is een onderhouden cv-ketel zuiniger in gebruik en veiliger voor uw huishouden.

Allround-klimaattechniek heeft gespecialiseerde monteurs die voor alle type cv-ketels onderhoud en reparaties uitvoeren
Op onze prijslijst kunt u de kosten vinden.
Heeft u interesse in een onderhoudscontract of wilt u een onderhoudsbeurt inplannen, neem contact met ons op.

Op onze prijslijst ziet u een overzicht van de kosten.
Wilt u een onderhoudscontract of een onderhoudsbeurt inplannen, neem contact met ons op.

Bekijk de onderhoud reviews van onze klanten

   https://allround-klimaattechniek.nl/reviews-klanten

0320-337771

0362340210

        star star star star star 8.1/10 258 beoordelingen