CV ketel   

Onze merken

 

Onderhoud CV ketel – Reparaties CV ketel – Nieuwe CV ketel.

 

Allround-klimaattechniek is een ware CV ketel specialist. Wij werken met alle merken CV ketels en doen alles op het gebied van onderhoud (met of zonder onderhoudscontract) storingen, reparaties, advies over huidige en nieuwe aanschaf van een CV ketel, tot het volledig plaatsen en bedrijfsklaar maken van CV ketels. Wij geven altijd garantie op onze werkzaamheden en zijn voor spoedgevallen 24/7 bereikbaar.

Onze monteurs zijn zeer goed opgeleid zodat ze met alle merken CV ketels raad weten. Zij volgen regelmatig opfriscursussen of cursussen over nieuwe modellen CV ketels. Wij hebben onze monteurs geselecteerd op vakmanschap, klantvriendelijkheid, efficiëntie en betrouwbaarheid. Deze kenmerken kunt u van al onze monteurs verwachten.

Wij werken met een vast en vooraf inzichtbare prijslijst, waardoor u nooit een onaangename verrassing achteraf krijgt. Onze prijzen zijn all-inclusief, dus geen aparte kosten aan btw, uurloon en voorrijkosten. Zoekt u een betrouwbaar bedrijf met echte klantvriendelijke vakmannen die transparant en eerlijk zijn over de kosten? Zoek dan niet meer verder en neem contact met ons op.

Meteen bellen