Airconditioning op maat

Allround-klimaattechniek is de laatste jaren uitgegroeid tot een begrip in de branche. Onze specialisten zorgen ervoor dat u er ook in de warme dagen lekker koel bij kan zitten! Tevens kunt u met de warmtepomp van een airconditioner in de winter genieten van de behaaglijke warmte. Zo heeft u 1 apparaat voor koelte en warmte, die ook nog energiezuinig is.

Voor ons is geen opdracht te klein of te groot. Om u een overzicht te geven van onze uitgebreide dienstverlening volgt onderstaand een overzicht:

  • Airconditioning onderhoud
  • Vervangen en plaatsen van nieuwe airco’s
  • Reparatie van Airconditioning
  • Levering van zowel vaste als mobiele airco’s
  • Advies op maat
  • Deskundige airco specialisten, goede service

Airconditioning

Airconditioning is dikwijls geen luxe meer, maar noodzaak. Een aangename temperatuur in huis of op kantoor maakt het leven en werken veel comfortabeler. Dankzij de geavanceerde geruisloze airconditioning wordt lucht gekoeld, verwarmd, geventileerd of ontvochtigd. Heeft u al eens gedacht aan verwarmen zonder gas en/of wilt u van uw radiators af? Een airconditioning is een geweldige uitkomst hiervoor. U kunt in enkele minuten de gehele ruimte verwarmen. De investering is vele malen lager dan een grote aparte warmtepomp, waar u ook nog heel veel ruimte voor moet hebben. Helemaal of zo goed als van het gas af, wordt hierdoor mogelijk. U bespaard hiermee heel wat kosten per jaar en in combinatie met zonnepanelen bent u nog goedkoper uit.

Warmtepompen

Warmtepompen in airconditioners zijn efficiënte en energiezuinige apparaten waarbij een maximale energie uit de omgeving wordt gehaald. Dit is niet alleen beter voor het milieu maar ook voor uw energierekening. Met een warmtepomp kunt u uw woning niet alleen verwarmen maar ook koelen. Zo heeft u het hele jaar door een perfect klimaat in huis, van 1 apparaat. Wilt u (zoveel mogelijk) van het gebruik van gas af en daarmee kosten besparen? U heeft geen enorme grote en veelste dure warmtepomp nodig als u kiest voor een airconditioning met warmtepomp. Wilt U de mogelijkheden en voordelen van uw woning of kantoor ontdekken? Neem vrijblijvend contact met ons op om een adviesgesprek in te plannen.

Wijnkoeling

Goede wijn hoort in een geklimatiseerde ruimte. Laat daarom uw investering rijpen in de beste omstandigheden. Dankzij de nieuwe koeltechnologie zorgen wij voor deze ideale condities toegepast in horeca of particuliere woningen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.