Actie CV ketel

ketels-labels_11_Intergas-30A-CW5-ketel

Honeywell Round ModulationEnergielabel Intergas HRE 36/30 A CW5

Intergas HRE-A 36/30 CW5

 

De krachtpatser van Intergas. Met 36 kW vermogen voor tapwater en 30 Kw voor verwarming heeft dit toestel warmwaterklasse CW5, 15 liter per minuut (40° C gemengd). Ruim voldoende voor uw grote vrijstaande woning of Villa.

  • Inclusief gratis Honeywell round modulation
  • Met energie besparende A-label pomp
  • Dubbel HR (hoog rendement)
  • Inclusief installatie
  • Inclusief vervangen van bijkomende onderdelen
  • Inclusief nieuw expansievat
  • Inclusief nieuwe rookgasafvoer
  • Inclusief 2 jaar garantie en service
  • Mogelijkheid voor een onderhoudscontract (niet verplicht)

Productbeschrijving

De Intergas Kombi Kompakt is de enige HR-ketel met hoog rendement op verwarming en een uniek hoog rendement op warmwater. Oftewel: dubbel HR. De unieke dubbel HR-technologie is een regelrechte doorbraak en vormt de basis voor de nieuwste generatie HR ketels. Het ongekend hoge rendement van de Intergas Kombi Kompakt HRE A-ketel verzekert u van een zuinige werking, jaar na jaar.
intropage_icon_verwarming Vermogen verwarming:
26 Kw (80-60° C)
intropage_icon_warmwater_XL Conform warmwater:
CW5 15 ltr/min (40° C)
Bij de Intergas HRE-A 36/30 leveren wij standaard een Honeywell Round Modulation. Onze thermostaten zijn speciaal geselecteerd om een optimale werking tussen ketel en thermostaat mogelijk te maken. Wij bieden u ook de mogelijkheid om de standaard thermostaat op te waarderen naar een slimme thermostaat, voor een meerprijs van slechts € 90,-.

Service & Garantie

Bij allround-klimaattechniek koopt u uw nieuwe CV-ketel altijd inclusief installatie, thermostaat en standaard 2 jaar service en garantie. Wij vervangen het expansievat, gaskogelkraan, inlaatcombinatie, overstortventiel, vulkraan en vulslangset. Indien nodig vervangen wij beschadigd of versleten leidingwerk (condensafvoer, water, gas en cv-leidingen) binnen één meter om het toestel en in de zelfde ruimte. Daarnaast vervangen wij in de meeste gevallen ook de rookgasafvoer.

Een verbrandingstoestel stoot verbrandingsgassen (waaronder koolmonoxide) uit die slecht zijn voor uw gezondheid. Indien nodig vervangen wij de rookgasafvoer. Mocht er namelijk geen HR-rookgasafvoer zijn, of is er sprake van een bestaande onveilige rookgasafvoer, dan is een nieuwe rookgasafvoer van belang voor uw veiligheid.

Vanuit de fabriek krijgt u standaard 24 maanden garantie op onderdelen. Wij doen hier nog een schepje bovenop en bieden u 24 maanden gratis service verlening. Zo heeft u altijd een aanspreekpunt voor garantie, storing en overige vragen en wordt u dezelfde dag nog geholpen zodat u nooit lang zonder warm water of verwarming komt te zitten.

Onderhoud

Als u uw cv-ketel regelmatig laat onderhouden, gaat uw ketel langer mee en blijft deze veilig door reguliere inspecties. Zo voorkomt u storingen en bovendien bespaart u ook op uw stookkosten, want een goed onderhouden cv-ketel is energiezuiniger. Nieuwe combi-ketels hebben de eerste 2 jaar geen onderhoud nodig. Na deze periode is 1 keer per jaar onderhoud voldoende. Bij ons kunt u hiervoor een onderhoudscontract afsluiten.

Wilt u deze of een andere CV ketel bij ons bestellen en laten installeren? U kunt contact met ons opnemen om een bestelling te plaatsen en een afspraak in te plannen voor installatie.